Regndroppsmassage

Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv  mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor.

Regndroppstekniken är en mycket behaglig, avslappnande och väldoftande behandling av fötter och rygg med ekologiska, eteriska oljor. Regndroppstekniken är en kombination av Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den uråldriga smörjningen med eteriska oljor.                     
Den som har ont i ryggen har ofta en ryggradsinflammation som fördröjer läkningen, ofta i veckor. Eteriska oljor av terapeutisk klass är starkt antimikrobiska och antiinflammatoriska och kan därför snabbt hjälpa kroppen att häva ryggradsinflammationen så att ryggen blir bättre. Till och med feberinfluensor kan motas bort genom oljornas starka antiinflammatoriska egenskaper. Både klienten och terapeuten upplever ofta också en känslomässig balans och t.o.m. glädje av de väldoftande oljorna, som går ända in i känslocentret i hjärnan, där våra trauman finns lagrade.

Regndroppstekniken baseras på flera vetenskapliga studier som visat att personer med  skolios och andra ryggbesvär ofta har en inflammation i ryggraden. Genom att applicera  eteriska oljor som är antiinflammatoriska så minskar inflammationen och kroppen får lättare att  korrigera ryggradsförskjutningarna. Och det fungerar verkligen!

89% av totalt 422 klienter rapporterade förbättrad hälsa efter behandlingar med regndroppstekniken enligt en stor studie (A Statistical Validation of Raindrop Technique, David Stewart, Care Publications).

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunsystemet och påverkar även känslocentrum i hjärnan via doftsinnet. Därmed är regndroppstekniken också en mycket välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.

Oljorna som används kommer från Young Living Essential Oils. De är ekologiska och mycket varsamt framställda, varför de har kvar en ovanligt hög grad verksamma ämnen från läkeväxterna.

Du kan läsa mer om oljorna på hemsidan www.younglivingeurope.com.

Vill DU själv beställa oljorna kan du bli distributör eller privatkund genom att registrera dig på www.younglivingeurope.com. Då måste Du ange sponsor och enrollernr och vill Du var med i mitt nätverk, kan du ange 1053859. Du hamnar då under mig och får fortlöpande nyttig information och hjälp med allt du behöver för att kunna beställa och arbeta med oljorna.